BHV Aanwezigheid

Automatische Registratie en Monitoring
BHV Oproepsysteem, BHV Aanwezigheid

Picasse BHV Aanwezigheid

Als het om de veiligheid van jouw organisatie gaat, is er geen ruimte voor compromissen. Het hebben van bedrijfshulpverleners (BHV’ers) klaar om te handelen in noodsituaties is van essentieel belang. BHV Aanwezigheid van Picasse is jouw antwoord op het monitoren, registreren en oproepen van BHV’ers, en nog veel meer.

Automatische Registratie

Het bijhouden van de aanwezigheid van BHV’ers kan een tijdrovende taak zijn, vooral in grote organisaties. Met de BHV Aanwezigheidsapp van Picasse wordt dit proces geautomatiseerd. Dankzij geofencing-technologie wordt de locatie van BHV’ers nauwkeurig gevolgd. Wanneer ze de werkplek betreden of verlaten, registreert het systeem automatisch hun aanwezigheid. Dit elimineert handmatige registratie en vermindert de kans op menselijke fouten.

aanwezigheidsmonitor-bhv

Monitoren van Beschikbaarheid

Ook bij minimale bezetting is het verplicht om minstens één BHV’er aanwezig te hebben. De BHV Aanwezigheidsapp houdt voortdurend de beschikbaarheid van BHV’ers in de gaten. In geval van onderbezetting stuurt het systeem automatisch een melding naar de verantwoordelijke personen. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende hulpverleners, zelfs tijdens drukke periodes.

Oproepen en Alarmeren

In noodsituaties telt elke seconde. Met de BHV Aanwezigheid van Picasse kun je met één druk op de knop alle beschikbare BHV’ers oproepen en alarmeren. Hierdoor kunnen ze onmiddellijk in actie komen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en levens kunnen worden gered.

Inzicht in Aanwezigheidsregistratie

Het precieze aantal aanwezige BHV’ers is essentieel voor een effectieve respons op noodsituaties. Met de BHV Aanwezigheid kun je te allen tijde inzicht krijgen in de actuele aanwezigheidsstatus. Zo weet je altijd hoeveel BHV’ers beschikbaar zijn en wie er op dat moment dienst heeft.

De BHV Aanwezigheidsapp van Picasse biedt een complete oplossing voor het monitoren, registreren en oproepen van BHV’ers. Met geofencing-technologie, automatische registratie en realtime inzicht in de beschikbaarheid, kun je de veiligheid van jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een demonstratie van onze BHV Aanwezigheidsapp.

Maak vandaag nog de veiligheid van jouw organisatie een prioriteit!
Neem contact op voor meer informatie of een demo van de BHV Aanwezigheidsapp.

Wij staan voor jou klaar

Of je nu vragen hebt over BHV Alarmering of je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder op weg.