Verzend App

Alarmmeldingen verzenden
via telefoon of tablet

Slider

Eenvoudig BHV meldingen versturen via de verzend app van Picasse

Picasse is één van de eerste partijen die zich volledig toespitste op BHV alarmering middels SMS en smartphone app. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij precies weten hoe een BHV App zo optimaal mogelijk ingezet kan worden.

parenco-logo
Eneco Logo
Ede Logo
Wageningen Logo
Logo Nuon
ING Logo
ESA Logo
parenco-logo
Eneco Logo
Ede Logo
Wageningen Logo
Logo Nuon
ING Logo
ESA Logo
Slider

Picasse verzend app

De interface van elke verzend app wordt geheel op maat gemaakt. Zo sluit deze perfect aan bij elk mogelijke alarmsituatie. Het versturen van een melding vindt plaats na het beantwoorden van slechts drie vragen:

  1. WAT is er aan de hand.
  2. WAAR vindt het incident plaats.
  3. en WIE moeten er opgeroepen worden.

Bij elke vraag kan er gekozen worden uit een aantal vooraf ingestelde incidenten, locaties en oproepgroepen. Daarnaast kan er ook een volledig vooraf gedefinieerd scenario gebruikt worden, waarmee er met slechts één druk op de knop een melding kan worden verzonden.

Met bijna 18 jaar ervaring in de ontwikkeling van oplossingen voor het verzenden & ontvangen van alarmmeldingen via pc's, tablets en mobiele telefoons kunt u ervan uitgaan dat de app perfect functioneert en naadloos aansluit op uw situatie. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe in een gesprek of tijdens een demo.

Verzend App Android

Meer weten? Neem contact op

Uitproberen? Vraag een demo aan