Over ons

BHV Alarmering is onderdeel van Picasse

Persoonlijke en professionele dienstverlening

BHV Alarmering is onderdeel van Picasse dat sinds 2001 systemen levert voor urgente communicatie. Picasse vereenvoudigt het alarmeren en communiceren voor ieder type incident of crises via web-based (SaaS) alarmering- en incidentmanagement applicaties.

Vele grote, gerenommeerde bedrijven vertrouwen op ons voor het verhogen van de bedrijfscontinuïteit, veiligheid en operationele efficiëntie. Zij waarderen daarbij tevens onze hoge servicegraad met persoonlijk karakter.

Visie & Missie

Picasse is er van overtuigd dat organisaties behoefte hebben aan één gebruiksvriendelijk systeem dat personen informeert over incidenten en calamiteiten van alle bedrijfskritische systemen en processen. Picasse gelooft daarnaast dat de (mobiele) telefoon voor alarmering en crisiscommunicatie een logisch communicatiemiddel is.

In Nederland is Picasse de grootste leverancier van gebruiksvriendelijke oplossingen voor urgente communicatie. Binnen Nederland kan gegroeid worden, maar het systeem is dermate ontwikkeld dat Picasse wereldwijd de toon kan en wil zetten als innovatieve speler op het gebied van gebruiksvriendelijke producten voor urgente communicatie.

Wij staan voor jou klaar

Of je nu vragen hebt over BHV Alarmering of je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder op weg.