Over BHV Alarmering

Onderdeel van Picasse

Slider

Persoonlijke en professionele dienstverlening op het gebied van slimme systemen voor urgente communicatie

BHV Alarmering is onderdeel van Picasse dat sinds 2001 systemen levert voor urgente communicatie. Picasse vereenvoudigd het alarmeren en communiceren voor ieder type incident of crises via web-based (SaaS) alarmering- en incidentmanagement applicaties.

Vele grote, gerenommeerde bedrijven vertrouwen op ons voor het verhogen van de bedrijfscontinuïteit, veiligheid en operationele efficiëntie. Zij waarderen daarbij tevens onze hoge servicegraad met persoonlijk karakter.

parenco-logo
Eneco Logo
Ede Logo
Wageningen Logo
Logo Nuon
ING Logo
ESA Logo
parenco-logo
Eneco Logo
Ede Logo
Wageningen Logo
Logo Nuon
ING Logo
ESA Logo
Slider

Visie & Missie

Picasse is er van overtuigd dat organisaties behoefte hebben aan één gebruiksvriendelijk systeem dat personen informeert over incidenten en calamiteiten van alle bedrijfskritische systemen en processen. Picasse gelooft daarnaast dat de (mobiele) telefoon voor alarmering en crisiscommunicatie een logisch communicatiemiddel is.

In Nederland is Picasse de grootste leverancier van gebruiksvriendelijke oplossingen voor urgente communicatie. Binnen Nederland kan gegroeid worden, maar het systeem is dermate ontwikkeld dat Picasse wereldwijd de toon kan en wil zetten als innovatieve speler op het gebied van gebruiksvriendelijke producten voor urgente communicatie.

BHV Alarmering meldkamer

Meer weten?Neem contact op

Uitproberen? Vraag een demo aan