BHV Oproepsysteem

Het ideale oproep systeem door modulaire opbouw
BHV Oproepsysteem, BHV Aanwezigheid

Het ideale BHV oproepsysteem door de modulaire opbouw van het Picasse BHV alarmeringssyteem

Sinds 2001 adviseert Picasse BHV organisaties m.b.t. het samenstellen en implementeren van het ideale BHV oproep systeem. Wij zien het als onze kerntaak om organisaties, systemen en protocollen goed op elkaar af te stemmen. Het oproepen van BHV-ers moet vooral snel, simpel en betrouwbaar gebeuren. Met Picasse is het mogelijk om op korte termijn een betrouwbaar BHV oproep systeem uit te rollen dat in de toekomst gemakkelijk uitgebreid en aangepast kan worden. Start smart & groei simpel!

Meer dan alleen een BHV oproepsysteem

Met Picasse kunnen d.m.v. een paar zeer simpele handelingen de juiste hulpverleners worden opgeroepen middels een pushbericht via de Picasse app, SMS, telefonische oproep en/of e-mail. Door onze jarenlange ervaring kunnen we organisaties prima adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuzes en de implementatie.

Een veel gebruikte functionaliteit van het Picasse BHV oproep systeem is de module aanwezigheidsregistratie  Met deze module krijgen organisaties real-time inzicht in de aanwezigheid en beschikbaarheid van hulpverleners en kan en bij een calamiteit gekozen worden om alleen de op een bepaalde locatie aanwezige hulpverleners op te roepen. Picasse kan desgewenst een aanwezigheidsmonitor leveren die realtime de BHV bezetting weergeeft.

aanwezigheidsmonitor-bhv

Wanneer organisaties ons vragen om een BHV oproepsysteem, dan proberen we niet alleen te doen wat ons gevraagd wordt, maar proberen we het beter te maken voor nu en in de toekomst. Dit doen we door de huidige situatie goed in beeld te brengen en af te zetten tegen de wensen, huidige en toekomstige technische mogelijkheden.

Picasse begrijpt als geen ander dat informeren van cruciaal belang is. Daarom geven wij bij aanvang van de samenwerking graag een uitlegsessie aan alle gebruikers. Dit zorgt ervoor dat alle medewerkers weten wat er van hen verwacht word bij een calamiteit en stelt ze in de gelegenheid eventuele vragen te stellen.

Wij hebben de ervaring dat de implementatie van Picasse BHV alarmering door onze persoonlijke begeleiding soepel verloopt met een korte doorlooptijd. Op deze manier heeft een organisatie in een overzichtelijk tijdsbestek de beschikking over een modern en professioneel oproepsysteem.

Wij staan voor jou klaar

Of je nu vragen hebt over BHV Alarmering of je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder op weg.