BHV App Overzicht

Maak een doordachte keuze voor de beste BHV App
BHV App Overzicht

BHV-App overzicht

Organisaties stappen steeds vaker over van de ouderwetse portofoons naar een app op een smartphone. Inmiddels zijn er vele BHV applicaties op de markt te vinden met elk hun voor- en nadelen. Om het vinden van een passende oplossing voor jouw situatie makkelijker te maken en de verschillen tussen de applicaties naar voren te brengen hebben wij een overzichtelijk schema opgesteld. In dit schema is duidelijk weergegeven welke app welke functies ondersteund.

Zoals uit onderstaand schema blijkt beschikt Picasse over het meest uitgebreide alarmeringssysteem. Door jarenlange ervaring is onze applicatie uitgegroeid tot een totaaloplossing die in elke organisatie ingezet kan worden.

Vergelijking op basis van bekende gegevens dd. 27-08-2020
Alarmeringsfunctie
Alarmeren via notificatie, e-mail, SMS & telefoon
Automatische aanwezigheidsregistratie
Scenario's aanmaken & beheren
Rapportages & statistieken
Naadloze integratie met bestaande systemen (brandmeldinstallaties, noodknoppen, gebouwbeheersystemen, enz.)
Ondersteund iOS, Android, Windows & Web-based
Spraakherkenning

1 Functies zijn enkel beschikbaar in de ‘Professional’ versie.
2 Ondersteund enkel integraties met een beperkt aantal systemen/merken.

Picasse BHV Alarmering

De naadloze integratie met bestaande systemen en implementatie van nieuwe technieken maakt het systeem van Picasse geschikt voor iedere situatie: van het alarmeren van BHV’ers tot het veilig stellen van alleenwerkers, en van het automatisch melden van technische storingen tot automatische aanwezigheidsregistratie.

Wij staan voor jou klaar

Of je nu vragen hebt over BHV Alarmering of je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder op weg.