BHV Alarmeringstablet

Snel en adequaat ingrijpen vanaf een centrale locatie
BHV Receptie Presentie Alarmeringstablet

Snel het juiste BHV team informeren en activeren

Veel BHV teams kiezen ervoor om te alarmeren met de Picasse alarmeringstablet. Deze tablet met vooraf ingestelde scenario’s is dé manier om razendsnel, simpel en veilig berichten te versturen naar de juiste groep hulpverleners. Vanwege de eenvoudige bediening kan de tablet in elke omgeving worden ingezet als centraal BHV oproepsysteem.

Alarmeringstablet

Deze tablet wordt vaak ingezet bij een receptie of meldkamer die een centrale rol vervullen bij het uitzetten van alarmberichten naar het team bedrijfshulpverleners. Ook in het geval van een internet- of stoomstoring blijft de tablet werken.

BHV alarmeringstablet

Waarom kiezen voor de Picasse BHV Alarmeringstablet

De alarmeringstablet beschikt over een geïntegreerde 4G modem. Hierdoor blijft de alarmeringstablet werken, ook wanneer het lokale internet en/of de stroom zijn uitgevallen. De tablet wordt bovendien geleverd in een zware metalen houder met een uitsparing voor een Kensington slot om diefstal te voorkomen.

De voordelen op een rij:

  • Gemakkelijk alarmberichten versturen vanaf een centrale locatie;
  • Direct inzicht op de tablet welke BHV’er de oproep heeft geaccepteerd;
  • Direct inzicht in het aantal aanwezige BHV-ers;
  • 24/7 monitoring door Picasse.

Wij staan voor jou klaar

Of je nu vragen hebt over BHV Alarmering of je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder op weg.