BHV Alarmeringstablet

Snel en adequaat ingrijpen
vanaf een centrale locatie

Slider

In slechts drie stappen het juiste BHV team informeren en activeren

Veel BHV teams kiezen ervoor om te alarmeren met de Picasse alarmeringstablet. Deze tablet met vooraf gecreëerd maatwerk scenario is dé manier om razendsnel, simpel en veilig berichten te versturen naar de juiste hulpverleners. Vanwege de eenvoudige bediening kan de tablet in elke omgeving worden ingezet als centraal BHV oproep systeem. Zo hebben we tablet systemen geplaatst bij sociale werkplaatsen maar ook bij gemeentes, banken en productiebedrijven.

Alarmeringstablet

Deze tablet wordt vaak ingezet bij een receptie of meldkamer die een centrale rol vervullen bij het uitzetten van alarmberichten naar het BHV team.

Een belangrijke reden voor de aanschaf van een alarmeringstablet is dat BHV teams de beschikking willen hebben over een betrouwbaar systeem dat voor langere tijd (> 8 uur) zonder lokale stroom- of internetvoorziening kan blijven functioneren.

Demo aanvragen

Waarom kiezen voor de Picasse BHV Alarmeringstablet

De alarmeringstablet beschikt over een geïntegreerd 4G modem. Hierdoor blijft de alarmeringstablet werken, ook wanneer het lokale internet en/of de stroom zijn uitgevallen. De tablet word bovendien geleverd in en zware metalen houder met een uitsparing voor een Kensington slot om diefstal te voorkomen.

Snel, simpel & veilig

Gemakkelijk alarmberichten versturen (vanuit vooraf ingestelde scenario's).

Automatische terugkoppeling

Direct inzicht op de tablet welke BHV-er de oproep heeft geaccepteerd.

Aanwezigheidsregistratie

Direct inzicht op de tablet in de aanwezigheid en beschikbaarheid van BHV-ers.

Voldoet aan NEN 2575 norm

De werking van de tablet wordt door Picasse intensief gemonitord.